Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας - Νέα και ειδήσεις!

Επίσημη Μέτρηση των Διαδρομών του ''Ιωάννη Καποδίστρια ''

Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα έχουμε την επίσημη μέτρηση των διαδρομών του αγώνα μας. Θα μετρηθούν από τον κύριο Δούση (επίσημος μετρητής) και η διαδρομή των 10.000μ και των 5.000μ .

Οι διαδρομές φέτος θα έχουν αλλαγές για δύο λόγους, α) μετά από πρόταση της αστυνομίας ο αγώνας δεν θα περάσει από την οδό Αφαίας (παράλληλη του παραλιακού δρόμου ) αλλά θα κινηθεί εξ ολοκλήρου στον παραλιακό δρόμο (εκτός από τον κύκλο γύρω από το ξενοδοχείο Δανάη που θα γίνει κανονικά ), β) Θα δώσουμε φέτος ξεχωριστή εκκίνηση στα πέντε και στα δέκα χιλιόμετρα   γιατί  στον περσινό αγώνα , λόγο των 1000 αθλητών, η  εκκίνηση ήταν δύσκολη. Οι δρομείς των 10.000μ θα κινηθούν φέτος πρώτα με φορά προς Πέρδικα και μετά προς το ξενοδοχείο Δανάη (αντίθετα με πέρσι) , για να δώσουμε χρόνο να τερματίσουν οι περισσότεροι δρομείς των 5000μ .

 

Επικοινωνία:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: Βασίλης Ζαμπέλης: 6979449303 Τζήμα Βασιλική : 6974442165 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@aeginarun.gr