Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας - Νέα και ειδήσεις!

Στον ''Ιωάννη Καποδίστρια'' ο Μάκης Κολέθρας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας θα τρέξει στον 7ο Αγώνα "Ιωάννης Καποδίστριας"! 
Ο σπουδαίος αθλητής, πυγμάχος, προπονητής πυγμαχίας και δρομέας μεγάλων αποστάσεων θα είναι στην εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ στο νησί του Σαρωνικού!
"Είναι τιμή μου που θα τρέξω στην Αίγινα! Πρώτον γιατί είναι η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και δεύτερον γιατί αυτόν τον αγώνα τον διοργνώνουν άνθρωποι που στηρίζουν επάξια τον αθλητισμό όπως ο Βασίλης Ζαμπέλης!", δήλωσε ο καταπληκτικός αυτός αθλητής ο οποίος έχει στο βιογραφικό του σημαντικές επιδόσεις και στους αγώνες δρόμου! Το 1981 σε ηλικία 16 ετών τερμάτισε για πρώτη φορά στην κλασική διαδρομή με χρόνο 3 ώρες 18 λεπτά! Την επόμενη χρονιά κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Α' κατηγορία Ανδρών στην Πυγμαχία και παράλληλα τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2 ώρες 52 λεπτά! 
Ποτέ δεν έβγαλε από την καθημερινότητά του τον αθλητισμό και εξακολουθεί να ασχολείται και με την πυγμαχία και με το τρέξιμο!
Στις 21 Ιανουαρίου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας θα τρέξει στην Αίγινα! 

Επικοινωνία:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: Βασίλης Ζαμπέλης: 6979449303 Τζήμα Βασιλική : 6974442165 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@aeginarun.gr