Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας - Νέα και ειδήσεις!

PASTA NIGHT / Σύλλογος φίλων Fistiki Fest / Παραλαβή αριθμών

                                                 PASTA NIGHT

 από τον Σύλλογο Φίλων Φιστίκι Φέστ για τον 11ο Αγώνα Δρόμου Αίγινας, Ιωάννη Καποδίστρια

 

Ο σύλλογος Φίλων Φιστίκι Φεστ διοργανώνει και φέτος, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου από 19:00 έως 21:00, παραμονή του 11ου Αγώνα Δρόμου Αίγινας, Ιωάννης Καποδίστριας, επί της οδού Ιωάννη Γκίκα, έξω από το εδεσματοπωλείον ΠΕΤΡΑ  (αρχοντικό Λογιωτατίδη) στην πόλη της ΑίγιναςPASTA NIGHT.

 Oι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον αριθμό συμμετοχής τους και να δοκιμάσουν τις νοστιμιές που θα έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές ώστε να πάρουν δυνάμεις για τον αγώνα της επόμενης μέρας !

Ο «Αγώνας δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας» διοργανώνεται εν όψει των εορτασμών για την επέτειο ορκωμοσίας του Πρώτου Κυβερνήτη της Νεότερης Ελλάδας στην Αίγινα, Πρώτη Πρωτεύουσα.

Διοργανωτές : ΟΑΚ, Σύλλογος Φίλων Φιστίκι Φεστ

Χορηγοί pasta night : Εδεσματοπωλείον και Παντοπωλείον ΠΕΤΡΑ, Εστιατόριο Νώντας,  Δρίτσας ΕΠΕ, Κρεοπωλείο  ΜΑΡΓΕΛΛΟΣ, premium meat.

 

Επικοινωνία:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: Βασίλης Ζαμπέλης: 6979449303 Τζήμα Βασιλική : 6974442165 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@aeginarun.gr