Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας - Νέα και ειδήσεις!

Μεγάλα ονόματα στον Καποδόστρια / Βράβευση του Κούρου Ιωάννη

Δυνατοί αθλητές και αθλητές άλλων αθλημάτων με μεγάλη πρισφορά και ιστορία θα παρευρεθούν στον αγώνα μας .

Θα αγωνιστούν Ο Καρούτζος Παναγιώτης αθλητής του συλλόγου μας ,που πριν λίγο καιρό έκανε 2.31' στον δύσκολο μαραθώνιο της Σουηδίας . Ο Αναγνώστου Θεόδωρος θα μπεί να αγωνιστεί και στα δύο αγωνίσματα (5000 και 10000) όπως και η Λεοντιάδου Στεφανία μια από τις καλύτερες αθλήτριες αντοχής στην χώρα μας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Κολέθρας Μάκης και φέτος μαζί μας , πάντα κοντά στον αγώνα μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό .

Έρχονται για να μας βοηθήσουν ο Τζωρτζάτος Χρήστος (πρωταθλητής Ελλάδος στο τριπλούν) και ο Παναγιώτης Χαραμής ο καλύτερος Ελληνας δρομέας στον ανώμαλο δρόμο και ο αθλητής με την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο μαραθώνιο με 2.13'34''.

Στον αγώνα μας θα βραβευτεί ο καλύτερος Έλληνας υπερμαραθωνοδρόμος και ο καλύτερος σε όλο τον κόσμο Κούρος Ιωάννης, ένας αθλητής θρύλος που έχει πετύχει πάνω από 160 παγκόσμια ρεκόρ.

Ακόμα μαζί μας θα είναι και η Τζο Μαντά μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο Σπάρταθλο  και η καλύτερη την περίοδο που διανύουμε .

Ο Μάρκος Γκούρλιας έρχεται και αυτός στην Αίγινα για πρώτη φορά ,  ο πιο γρήγορος αθλητής των 5000 μέτρων με επίδοση κάτω από τα 14' θα είναι μαζί μας στον επετειακό ''Ιωάννη Καποδίστρια'' . 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές , πρωταθλητές και μη για την αγάπη που δείχνουν στον αγώνα δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'' , ο οποίος διεξάγεται με το μεράκι των μελών του Κούρου Αίγινας , σωματείου στίβου του νησιού .

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα έσοδα του αγώνα πάνε στους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα πηγαίνουν με έξοδα του συλλόγου τους και αυτό μπορεί και γίνεται χάρις στον αγώνα αυτό και την δικής σας συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στην Αίγινα .

Επικοινωνία:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: Βασίλης Ζαμπέλης: 6979449303 Τζήμα Βασιλική : 6974442165 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@aeginarun.gr