Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας - Νέα και ειδήσεις!

Αποτελέσματα και ευχαριστήριο σε όσους βοήθησαν

Τα αποτελέσματα του αγώνα 

https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=e988bb55eced826e4e12f2d85c98f49c&pp=5a81&c=0

Τέλειωσε και ο 9ος Ιωάννης Καποδίστριας που μαζί με τους παιδικούς αγώνες έφτασε τις 1500 συμμετοχές .

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα καθώς και τους επισκέπτες  θεατές αυτού του όμορφου αθλητικού γεγονότος . Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την διοργάνωση , καθώς και όλους τους  εθελοντές που βοήθησαν για την ομαλή λειτουργία του αγώνα . Μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας , στους χορηγούς επικοινωνίας  καθώς και στο ΕΚΑΒ , τον κύριο Σωκράτη Δουκα , τον κύριο Μαυροθαλασσίτη και τους φυσικοθεραπευτές κυρίους Στεφανίδη  και Στενάκη και στο Νεφρολογικό κέντρο Αίγινας . Για ακόμα μια φορά μαζί μας το Νοσοκομείο Αίγινας και οι ραδιοερασιτέχνες Αίγινας  που κάθε χρόνο είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια , καθώς και στους διασώστες της ομάδας ΕΛΔΟΚ. 

Ευχαριστώ μεγάλο στους συλλόγους ΣΔΥ Αίγινας  , Φίλοι Φιστίκι Φεστ  και Μορφωτικός σύλλογος ο Καποδίστριας  και στα αθλητικά σωματεία της Αίγινας που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα .

 Ευχαριστούμε και τον Δήμο Αίγινας για την σημαντική βοήθεια του.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους βοήθησαν καθώς και τους αθλητές του συλλόγου μας που με χαρά δούλεψαν για την επιτυχία του αγώνα .

 

 

Επικοινωνία:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: Βασίλης Ζαμπέλης: 6979449303 Τζήμα Βασιλική : 6974442165 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@aeginarun.gr