Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας - Νέα και ειδήσεις!

Οι Δρομείς Ελπίδας στον ""Ιωάννη Καποδίστρια''

Οι Δρομείς Ελπίδας Θα έρθουν στον αγώνα ''Ιωάννης Καποδίστριας '' για να δώσουν την χαρά της συμμετοχής σε συνανθρώπους μας .

''Είναι ομάδα δρομέων, με αλτρουιστική φιλοσοφία, με διάθεση προσφοράς και εναλλακτικό είδος τρεξίματος. Το όραμά τους έχει κύριο και υψηλό στόχο να προσφέρει στα παιδιά την παρουσία τους, και την συμμετοχή τους σε αθλητικά γεγονότα, να μοιραστεί μαζί τους συναισθήματα όπως το χτυποκάρδι της εκκίνησης, την χαρά του αγώνα και την υπέρτατη ικανοποίηση του τερματισμού.
Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία των Δρομέων Ελπίδας, αγάπη για το παιδί, τον άνθρωπο, να υπερασπιστούμε το χωρίς όρους δικαίωμα στην ζωή. Άξονας μας είναι η Αγάπη, άλλωστε για την αγάπη όσα κι αν δώσεις είναι λίγα…   ''

Μεγάλη χαρά για εμάς η παρουσία σας στον αγώνα μας 

Επικοινωνία:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: Βασίλης Ζαμπέλης: 6979449303 Τζήμα Βασιλική : 6974442165 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@aeginarun.gr